سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مدیر وبلاگ
 
روابط عمومی به زبان آدمیزاد
این تارنما میعادگاهی است برای تمامی علاقمندان به مباحث روابط عمومی، مدیریت، خلاقیت، راهکارهای کسب موفقیت، کارآفرینی و ...؛ اگر ارایه کننده کالا و خدمات هستید، اگر وبلاگ نویسید یا به هر روش دیگری به اشاعه افکار خود می پردازید سری به ما بزنید: کلیه افراد علاقمند می توانند در یک دوره یک ماهه آزمایشی با وبلاگ "روابط عمومی به زبان آدمیزاد" (مهر 84) همکاری نمایند در صورت احراز شرایط با ما خواهید ماند. افراد غیر فعال و یا فعال در زمینه غیر مرتبط حذف خواهند شد.
نویسندگان وبلاگ
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 9510
بازدید دیروز : 12081
کل بازدید : 707724
کل یادداشتها ها : 350
خبر مایه

موسیقی


درود بر شما

گزارش زیر مربوط به صد و دوازدهمین جلسه ماهانه انجمن روابط عمومی ایران می شه. البته حضور در جلسات ماهانه به اعضای انجمن اختصاص داره. برای ثبت نام کافیه به پست http://mehre84.parsiblog.com/553421.htm مراجعه کنید. لینک به صفحه مدارک ثبت نام هم توی همین پست درج شده. برای دانشجویان ارتباطات و علوم اجتماعی (کاردانی ها بالای 70 واحد) هم نیم بها (10000 تومان) می شه.

برنامه این ماه در تالار حرکت شهرداری تهران ساعت 5:15 با سرود ملی و تلاوت قرآن آغاز شد.

پس از خیرمقدمی کوتاه ساعت 17:20 دبیر انجمن خسرو رفیعی، گزارش ماهانه فعالیت های انجمن را بدین شرح اعلام کردند: دفتر جدید انجمن به خیابان فتحی شقاقی (شماره 85) با شرایط مناسب تری منتقل شده و هیت مدیره یک هفته در میان، یکشنبه ها برای هر گونه همکاری با مراجعان در محل حاضرند.

رفیعی  در رابطه با واحدهای شهرستان ها ابراز امیدواری کرد و گفت: دفتر انجمن در اصفهان بسیار فعال است و بسیاری دیگر از دفاتر در سایر شهرستان ها از جمله کرمان عملکرد مناسبی داشتند، تبادل و ارتباطات واحد مشهد با تهران بسیار قوی بوده است و واحد لرستان نیز که به تازگی راه اندازی شده جای توسعه و پیشرفت بسیاری دارد.

دبیر انجمن روابط عمومی ایران ضمن اعلام اینکه نشریه شماره 59 انجمن نیز منتشر شده است افزود: نیازمند همکاری اعضا برای هر چه غنی و پرمحتواتر شدن نشریه از طریق دریافت مقاله، نظرات و مطالب شما هستیم. همچنین در زمینه رسانه ای تعامل بسیار خوبی با برنامه رادیویی هنر هشتم داریم که به طور منظم هر دوشنبه ساعت 11-12 اجرا می شود.

وی در مورد ثبت مجدد انجمن اعلام داشت: زمانی که انجمن روابط عمومی ایران در سال 1370 ثبت شد قسمت خاصی برای چنین انجمن هایی وجود نداشت و ما انجمن را زیر نظر واحد سیاسی ثبت کردیم که به زودی برای آنکه در مجموعه گروه های حزبی و سیاسی قرار نگیریم ثبت دوباره انجام خواهد شد و وزارت کشورهم وعده های خوبی به ما دادند.

رفیعی در پایان نیز سخنان خود را با خبرهای خوش ادامه داد و افزود: در قسمت تعاونی در حال تعامل با آژانس های مسافرتی هستیم تا در طول تابستان حداقل 1 یا 2 تور سیاحتی در حد رایگان برای اعضا داشته باشیم. حتی برای تعاونی مسکن هم در حال رایزنی هستیم.

ساعت 5:30 دکتر دهقان ریاست صندوق رفاه و عضو هیت علمی دانشکده صدا و سیما سخنان خود را با برگزاری همایش "تبلیغات، روابط عمومی و بازاریابی" آغاز کرد و در تشریح جزییات همایش افزود: این همایش به مدت چهار روز از دوم آبان آغاز خواهد شد که روز نخست آن مربوط به بازاریابی، روز دوم روابط عمومی، روز سوم در مورد تبلیغات و روز آخر مختص جمع بندی ها و اعطای هدایا به دو مقاله اول هر شاخه است.

وی در مورد برنامه های جنبی جشنواره گفت: بخش روابط عمومی به دلیل عملی و کاربردی بودن از روزهای نخست همایش کارگاه های تخصصی نیز خواهد داشت و علاوه بر آن فیلم های سینمایی و تبلیغاتی روابط عمومی ها در پنج سالن در سطح شهر تهران به نمایش در خواهد آمد.

دکتر دهقان هدف از برگزاری همایش را معرفی جایگاه واقعی روابط عمومی به عنوان مرکز جمع آوری اطلاعات و سخن گوی سازمان دانست و تاکید کرد: این همایش در واقع برای معرفی جایگاه واقعی روابط عمومی به مدیران کشور برگزار خواهد شد و بخش روابط عمومی آن کاملا با همکاری انجمن روابط عمومی ایران برگزار می شود. فراخوان همایش از طریق سایت دانشکده صدا و سیما و انجمن اعلام خواهد شد.

وی سخنان خود را با امید به تعامل هر چه بیشتر میان سه شاخه بازاریابی، روابط عمومی و تبلیغات در ایران به پایان برد.

ساعت 5:40 سخنرانی دکتر امیدعلی مسعودی سخنران اصلی و میهمان برنامه آغاز شد. دکتر مسعودی استاد دانشگاه علامه طبابایی، تهران و صداو سیما، مدیر کل روابط عمومی وزارت کار، رییس دانشکده علوم ارتباطات سوره و فعال در روزنامه ایران و کیهان است. وی بحث روابط عمومی و جهانی شدن با رویکرد کاملا جدید و چالش برانگیزی بنام روابط عمومی معنایی (semantic public relation) را مطرح کرد. به دلیل زیبایی بحث خارج از قالب گزارشی این قسمت را به طور کامل مطرح می کنم:

در مورد تحولات ارتباطی، ابتدا خبرها به صورت تاریخی ثبت و ضبط می شد اما بعد از جنگ های داخلی آمریکا و قطع تلگراف شیوه هرم وارونه شروع شد. شیوع رادیو و جنگ روانی و تکنیک های اقناع مخاطب موجب ایجاد تحلیل محتوا (تحلیل بیانیه های دشمن برای دریافت شرایط واقعی اش) شد. تلویزیون نیز در جریان جنگ ویتنام با اطلاع رسانی خود شرایطی را به وجود آورد که کشورهای دیگر هم طبق نظریه مارشال مک لوهان با جنگ درگیر شدند. البته چنین پوشش های خبری انحصاری بود مانند: جنگ خلیج فارس که توسط بوش پدر علیه صدام حسین انجام شد و فقط توسط CNN پوشش خبری داده می شد اما این انحصار توسط شبکه الجزیره در جنگ افغانستان و العالم در نبرد عراق شکسته شد و امروز این گستردگی به خبرنگاری با وب و موبایل انجامیده است. موبایل ژورنالیزم اکنون در کشور سوئد رسما راه اندازی شده است.

دیدگاه عمده در زمینه جهانی شدن نیزمربوط به مارشال مک لوهان و نظریه دهکده جهانی اوست که در تضاد با نظریه شبکه جهانی از کومه انسانی یا انسان های پراکنده مرتبط مانوئل کاستلز است. ما شرایطی داریم که به آسمان لینک می دهیم. لینک در لینک تا بی نهایت و اینترنت جوامع محلی را جهانی می کند. در نتیجه هیچ کشوری نمی تواند خود را از بحث جهانی شدن مبری بداند.

جهانی شدن دارای سه نیاز و زمینه عمده است: زمینه اقتصادی شامل تاسیس گات (برداشتن موانع گمرکی) و سازمان تجارت جهانی، زمینه سیاسی شامل مالکیت رسانه و کنترل رسانه و زمینه فن آوری که شامل دهکده جهانی و وب معنایی می شود.

اینترنت در روند رو به رشد خود تا کنون سه دوره تاریخی داشته است. هر تحول آن یک دوره 10 ساله را در بر می گیرد:

تحول ده ساله اول یا Web1 : در این مرحله تعاملی وجود نداشته و مخاطب تنها گیرنده پیام از اینترنت بود. یعنی مطلب را بر می داشت اما پیامی ارسال نمی کرد.

تحول ده ساله دوم یا Web2: در این مرحله افراد هم اطلاعات خود را از اینترنت می گرفتند و هم اطلاعاتی را منتقل می کردند. در دوره دوم افراد می توانستند نظر بگذارند و افراد مورد نظر خود را در اینترنت بیابند و با آنان ارتباط داشته باشند.

تحول ده سال سوم یا Web3: این مرحله به تازگی آغاز شده و دقیقا با مفهوم روابط عمومی معنایی در ارتباط است. در این دوره فرد هم گیرنده و هم فرستنده پیام است اما تفاوت آن با مرحله قبل در برنامه ریزی و تصمیم گیری شبکه برای افراد است. در Web2 نیاز خود را تحویل می گرفتیم اما در Web3 می گوییم خواسته ما این است و آن خواسته مورد تجزیه وتحلیل قرار می گیرید و بهترین نتایج و حتی پیشنهاداتی نیز ارایه می شود. در این مرحله به جای گزینش باید به ارایه صرف پرداخت.

تفاوت مرحله Web2 و Web3 مانند تفاوت روابط عمومی الکترونیک با روابط عمومی معنایی است. در روابط عمومی الکترونیک (در مفهوم درست تر الکترونی) می توانید به مدیر برای تصمیم گیری کمک کنید اما در روابط عمومی معنایی به جای پیشنهاد و مشاوره نقش دستیار را خواهید داشت. در روابط عمومی الکترونیک خبرنگارید اما در روابط عمومی معنایی مفسر و گزارشگر خواهید بود. در روابط عمومی الکترونیک با انفجار اطلاعات مواجهیم اما در روابط عمومی معنایی با تجمیع اطلاعات. در روابط عمومی معنایی یا Web3 می توانید یک روابط عمومی ناظر باشید.

Web3 همه چیز را در مورد شما می داند و مضمون درخواست را تفسیر می کند و مضامین دیگری را نیز مناسب شرایط ما پیشنهاد می کند. این کار از طریق RIFTها (تراشه هایی که هم اکنون بر روی عابربانک یا کارت های تلفن نسب شده و به زودی روی کارت بهداشت هر فرد به عنوان پرونده پزشکی او به کار خواهد رفت) انجام می گیرد که اکنون فعالیت این تراشه ها با 26 ماهواره کنترل می شود.

با الکترونیک شدن فعالیت ها کلیه اعمال و نیازها و تمایلات ما بر روی تراشه ثبت و توسط Web3 شناسایی خواهد شد. چیزی شبیه کاری که شرکت آدیداس برای بازاریابی انجام داد و سلایق افراد را از طریق مراجعه و جستجوهای افراد در گوگل به دست آورد.

این شناخت به خصوص در زمینه تبلیغات بسیار ارزشمند خواهد بود. روابط عمومی ها از این طریق می توانند برای برگزاری مراسم ها از شرایط جزیی هر مهمان نیز مطلع باشند. حتی از علایق و رژیم و وضعیت سلامت و سلایق افراد هم می توان آگاه شد.

سایت روابط عمومی معنایی باید دارای agent یا دستیار نرم افزاری باشد و ID تمامی افراد مرتبط با روابط عمومی را در داخل و خارج سازمان داشته باشد. چنین روابط عمومی ای باید بروز و مدام online باشد.

علت سقوط روابط عمومی و Web1 و Web2 عوامل زیر است:

1- مخاطب سواد رسانه ای دارد. 2- حجم اطلاعات و اخبار حالت انفجاری دارد. 3- مکان و زمان فشرده شده است. 4-هر زمان و هر مکان امکان Online شدن وجود دارد. 5- همه گزینش گرند اما ارایه خیلی مهم است. 6- روابط عمومی ارایه دهنده است. 7- روزنامه ها گزینش گرند. [خلاف این موضوع همانطور که ذکر شدن روابط عمومی معنایی باید ارایه کننده باشد نه گزینش گر]  8- وب معنایی در خدمت روابط عمومی است.

نیازهای وب معنایی: پژوهش، آموزش و تبلیغات است و راه کار توسعه روابط عمومی معنایی نیز تنها از طریق برگزاری سمینارها،جشنواره ها امکان پذیر است.

راهکارهای استفاده از وب معنایی: 1- دسترسی به معنا 2- پردازش معنا 3- ارایه معنا 3- روابط عمومی و جهانی سازی.

شرح مختصری از جهانی شدن اینکه واژه globalization در واقع به معنی سیاره ای شدن است اما در ایران با دو مفهوم جهانی سازی یا جهانی شدن مطرح است. در مورد آغاز جهانی شدن باید گفت که جهانی شدن باید از داخل شروع شود. در مورد روابط عمومی خوب هم همین طور است. یک روابط عمومی قوی ابتدا سازمان خودش را کامل می شناسد و بعد به شناسایی رقبا می پردازد.

جهانی شدن را باید با محلی شدن آغاز کنیم به ملی شدن توسعه دهیم به منطقه ای شدن برسیم و در آخر جهانی شویم.

اما نکته آخر اینکه درست است که بخش وسیعی از انتشارات و بیانیه های روابط عمومی از طریق وب صورت خواهد پذیرفت اما نقش دیوارنویسی، شایعه ، کتاب و ... همچنان ادامه خواهد داشت.

پس از سخنرانی دکتر مسعودی و اهدای لوح از سوی انجمن به وی، به مناسبت روز مادر مراسم با اهدای هدیه به بانوانی که نام فاطمه داشتند یا از سادات بودند به پایان رسید.

در پایان نیز تاکید شد که روزنامه مردم سالاری هر پنجشنبه در صفحه شش با مدیریت آقای مطهری نژاد مختص ارتباطات و پذیرای مطالب علاقمندان برای چاپ است.

مراسم راس ساعت 7:40 به پایان رسید.

 

دوستان فراموش نکنید که عضویت در انجمن روابط عمومی ایران علاوه بر زمینه ها و فرصت های علمی و شغلی می تونه زمینه ارتباطی دیگه ای برای ما باشه.


+ درود بر شما. روابط عمومی به زبان آدمیزاد با ادامه معرفی نرم افزار جامع روابط عمومی بروزه!


+ درود بر شما. روابط عمومی به زبان آدمیزاد با ادامه معرفی نرم افزار جامع روابط عمومی بروز شد.


+ درود بر شما. روابط عمومی به زبان آدمیزاد با ادامه معرفی نرم افزار جامع روابط عمومی بروز شد.


+ برای آشنایی با نرم افزار جامع روابط عمومی سری به روابط عمومی به زبان آدمیزاد بزنید.


+ درود بر شما. اگر مایلید بدانید چقدر در روابط عمومی قوی هستید سری به روابط عمومی به زبان آدمیزاد بزنید.


+ به سهامداران خود احترام بگذارید. به آنان نشان دهید که متشخص و امین هستید!


+ تا کنون همه از مشتری مدار گفته اند. سری به روابط عموی به زبان آدمیزاد بزنید و این بار از سهام دار مداری بشنوید.


+ صاحب سهم را مشتری و هواخواه موسسه سازید (1) با افزایش تعدا صاحبان سهام است که می توان دموکراسی اقتصادی را بر پایه های محکم استوار نمود.ادامه...


+ در دنیای تبلیغات خودخواه نباشید. تنها تبلیغات سازمان خود را پیش نبرید گاهی حمایت تبلیغات سازمان های غیرانتفاعی بیشتر به شما کمک خواهد کرد.(اصلاعات بیشتر در روابط عمومی به زبان آدمیزاد)


+ گاهی ممکن است برنامه ای را با زحمات و هزینه زیاد دنبال کنید بدون به دست آوردن کوچکترین نتیجه.پس همیشه برنامه های خود را ارزیابی کنید. سری به روابط عمومی به زبان آدمیزاد بزنید تا با نمونه ای از این مشکل آشنا شوید.






طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ