سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مدیر وبلاگ
 
روابط عمومی به زبان آدمیزاد
این تارنما میعادگاهی است برای تمامی علاقمندان به مباحث روابط عمومی، مدیریت، خلاقیت، راهکارهای کسب موفقیت، کارآفرینی و ...؛ اگر ارایه کننده کالا و خدمات هستید، اگر وبلاگ نویسید یا به هر روش دیگری به اشاعه افکار خود می پردازید سری به ما بزنید: کلیه افراد علاقمند می توانند در یک دوره یک ماهه آزمایشی با وبلاگ "روابط عمومی به زبان آدمیزاد" (مهر 84) همکاری نمایند در صورت احراز شرایط با ما خواهید ماند. افراد غیر فعال و یا فعال در زمینه غیر مرتبط حذف خواهند شد.
نویسندگان وبلاگ
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 8
بازدید دیروز : 71
کل بازدید : 914107
کل یادداشتها ها : 350
خبر مایه

موسیقی


درود بر شما دوستان J

   روز جهانی "جامعه اطلاعاتی" با چند روز تاخیر به همگی مون مبارک J از جمله تبریک ویژه به اساتید محترم J

همایش ارتباطات اسلامی ایرانی برگزار شد. شکر خدا هیچکدامتون شرکت نکردید. اما من گزارش همایش را براتون می زارم تا کسانی که واقعا فرصت نکردن شرکت کنن و از طرفی علاقه مند هم بودن استفاده کنن.

البته در این همایش تقریبا هیچ بحث تخصصی ای نشد. وقت کوتاه بود و اساتید بزرگ فقط ابراز خرسندی می کردند که در چند دهه فعالیت شان در این عرصه تا کنون چنین گردهمایی ای با حضور تمامی مدیران گروه های خبر و ارتباطات و روابط عمومی دانشگاه های مختلف ندیده بودند. در ادامه مختصری از سخنرانی ها و نتیجه و جمع بندی همایش خواهد آمد:

همایش با 20 دقیقه تاخیر راس ساعت16:20 شروع شد.

دبیرهمایش دکتر بشیر رییس دانشکده ارتباطات امام صادق با توضیحات مختصری پیرامون نحوه شکل گیری همایش آغاز گر برنامه شدند.

به دنبال سخنان وی دکتر کمالی پور رییس دانشکده ارتباطات و هنرهای خلاقه دانشگاه پوردو آمریکا –بنیان گذار نخستین انجمن و نشریه جهانی ارتباطات-  سخنان خود را با انتقاد از عدم ارتباط اساتید ارتباطات ایران با یکدیگر آغاز کرد.

دکتر کمالی پور تاکید کرد رشته های روابط عمومی و ارتباطات در دانشگاه های ایران تا کنون کم رنگ بوده اند و با ابراز خرسندی از برگزاری چنین همایشی ابراز داشت: در حال حاضر تفکر افکار عمومی جهان نسبت به کشورما منفی است و تا از درون تعامل و هماهنگی و تلاش برای بهره وری از وسایل ارتباط جمعی با برد بالا و دیجیتال نداشته باشیم این مشکل ادامه خواهد یافت.

وی در پایان سخنان خود با تاکید این همایش را یک واقعه تاریخی در تاریخ ارتباط ایران بر شمارد و افزود: مشکل ما عدم استمرار در هر کاری است از همین امروز تلاش کنید تا دبیر خانه همایش دایمی شود تا هر ساله شاهد برگزاری چنین همایشی باشیم.

ادامه همایش به صورت یک پنل گفتگو شامل مدیران گروه های دانشگاه ها و دانشکده های امام صادق، تهران، علامه طباطبایی، صدا و سیما، سوره، خبر و ... ادامه یافت. مدیریت پنل نیز بر عهده دکتر کوثری رییس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران قرار گرفت.

نخستین سخنران پنل؛ دکتر افخمی مدیر دانشکده خبر دانشگاه علامه با روحیه انتقادی خود سخنرانی را با یک انتقاد چنین آغاز کرد: این روز از سوی یونسکو روز جهانی جامعه اطلاعاتی نامیده شده ما هم اگر تابع روز جهانی و نه روز ملی هستیم باید تابع عنوان بین المللی آن باشیم.

دکتر افخمی در ادامه افزود: از جمله مهمترین مشکلات آکادمیک این رشته در کشور ما محدودیت کمی آن در تعداد رشته ها و دانشجویان و عدم برگزاری این دوره ها توسط دانشگاه های دولتی در شهرستان هاست. برای مثال ترکیه 16 دانشگاه ارتباطات دارد که برخی رشته ها مانند رادیو- تلویزیون در آنها به صورت تخصصی تدریس می شوند در حالی که در کشور ما به زحمت دو واحد درسی را در قلب سایر رشته تشکیل می دهند.

مدیر دانشکده خبر دانشگاه علامه سخنان خود را با انتقاد از عدم توجه به درس ارتباطات انسانی ادامه داد و گفت: در آمریکا این درس یعنی یک توانایی عادی انسانی که هر فردی امکان آن را نداشته باشد بهنجار نیست و چنین درسی در دروس عمومی مقطع دبیرستان های آنها گنجانده شده اما به این درس در دانشگاه های ما هم اهمیتی داده نمی شود. متاسفانه اغلب دانش آموخته های ما هم جذب مراکز دولتی می شوند تا مراکز دانشگاهی.

دومین سخنران پنل دکتر مسعودی مدیر دانشکده ارتباط سوره در مورد آینده این دانشگاه در کنکور سراسری گفت که چند برابر ظرفیت اعلام خواهد شد تا دانشجویان بیشتری وارد و با مصاحبه گزینش شوند.

این دانشگاه در زمینه خبر و روابط عمومی دانشجو  پذیرش می کند.

سومین سخنران پنل؛ دکتر عقیلی در مورد عدم توفیق علم ارتباطات گفت: ارتباطات نیز مانند سایر رشته های علوم انسانی در تمام دنیا با علوم طبیعی و تجربه پذیر سنجیده می شود. این مشکل در غرب هم وجود دارد. باید به این رشته هم به عنوان یک رشته دانشگاهی با پایه تئوریک و عاملی برای حل مشکلات جامعه نگریست.

دکتر عقیلی در پایان گفت: در دهه اخیر بیشترین سرمایه گذاری های جهانی در زمینه علوم انسانی در رشته ارتباطات –بخصوص با ورود اقتصاد به این عرصه- صورت گرفته است.

چهارمین سخنران پنل؛ دکتر عاملی رییس دانشکده مطالعات جهان سخنان خود را بر پایه عنوان همایش قرار داد و گفت: معمولا روشن فکران در ایران به دو دسته تقسیم می شوند: گروهی بر اسلام و گروهی بر ملیت تاکید دارند. ارتباطات ایران باید بر پایه هر دو تفکر باشد. علم ما نیز باید از این حالت تلخ و نقاد خارج شود تا با مثبت گرایی موجبات پیشرفت دانش از جمله ارتباطات فراهم شود.

پنجمین سخنران پنل؛ دکتر آشنا مدیر گروه فرهنگ و ارتباط دانشگاه امام صادق با نقد آسیب شناسی آموزش ارتباطات در ایران افزود: در این زمینه باید بی رحمانه اساتید، دانشگاه ها و دولت را نقد کرد. رشته ارتباطات برای حل مشکلات است و اگر خودش هم مشکل آموزشی داشته باشد نمی توان از آن انتظار مشکل گشایی داشت.

وی در مورد وضعیت ارتباطات ایران امروز گفت: پیکر ارتباطات ایران بی قواره است. در بخشی از آن اصلا وارد نشده ایم و در بخشی چنان پرداخته ایم و دانشجو جذب کرده ایم که نمی توان موضوعی برای رساله آنها مشخص کرد. گاه نیز یک رشته را به صورت درسی در رشته دیگر درآورده ایم.

دکتر آشنا در مورد مشکلات پژوهشی کشور افزود: تحقیقات ما اصولا در ایران کتابخانه ای یا بنیادین است اما کاربردی نیست. دولت سفارش های خود را به جایی می دهد که شهرتی در جامعه ارتباطات ندارد و از طریق آنان کار به دانشجویان ارایه می شود. در جایی که اساتید آنها اطلاعی از این موضوع ندارند.

وی در مورد سطح آموزشی کشور گفت: به دانشجویان در حد حرفه ای اطلاعات ارایه نمی شود. در این زمینه دو نکته را باید مورد توجه قرار داد: تقاضای همکاری بین دانشگاهی و عدم اجرای کارشناسی و دکترا در شرایطی که حداقل یک دکترای تخصصی دقیقا همان رشته را در کشور نداریم.

ششمین سخنران پنل؛ رییس دانشکده صدا و سیما نیز به شرح مختصری در مورد رشته های دانشکده صدا و سیما پرداخت و پذیرش دانشجو در رشته های جدیدی چون فلسفه رسانه، دین و رسانه، ارتباطات سلامت (به درخواست وزارت بهداشت) را نوید داد!

آخرین سخنران پنل؛ دکتر احمد زاده رییس دانشکده خبر سخنان خود را با انتقاد از کمیت زدگی رشته ارتباطات در ایران آغاز کرد و در ادامه انتقاد خود را متوجه مشکل اساسی رسانه ای کشور کرد و افزود: در ایران رسانه ملی به دلیل نداشتن رقیبی جدی بازدهی کافی ندارد. باید فضایی برای رقابت رسانه های دیگر با رسانه ملی فرا هم شود. ما اساتید وقتی سخن از ارزش های خبری می کنیم آیا سخنی از خبر بر مبنای واقعیت یا عدالت می گوییم؟

دکتر احمد زاده ضعف ارتباط را در صنعت توریسم نیز آسیب زا خواند و افزود: در کشور ما در مورد ارتباطات میان فرهنگی متن قابل توجه و استنادی وجود ندارد. زیر ساخت توریسم کشور هم ارتباط میان فرهنگی است که در محافل آکادمیک ایران به آن پرداخته نمی شود.

در پایان گفته های پنل، جلسه به صورت پرسش و پاسخ تنی چند از دانشجویان درمورد مشکلات تحصیلی و کنکور از اساتید ادامه یافت.

استاد محسنیان راد نیز که در جلسه حضور داشت برای پاسخ به پاره ای از سوالات به بالای سن دعوت شد.

وی ضمن پاسخ به سوالات به عنوان طراح سوال کنکور مختصری از تاریخچه بنیان گذاری دانشگاه ارتباطات و روابط عمومی ایران توسط روزنامه کیهان گفت و افزود: در آن زمان کیفیت آموزش بسیار بالا بود و همه ما باید 24 واحد انگلیسی و 12 واحد از زبان دومی مانند فرانسه یا ایتالیایی را با اساتیدی از همان کشورها می گذراندیم و چنین دانشگاه ارزشمندی زمان انقلاب منحل شد.

وی با ابراز خرسندی بسیار از برگزاری همایش گفت: در این چهل و اندی فعالیتم در این عرصه چنین گردهمایی ای ندیده بودم.

در پایان دکترکمالی پور 500 جلد از کتب خود را در زمینه خبر، ارتباطات و روابط عمومی به دانشکده های حاضر تقدیم کرد و مطالب همایش به این صورت جمع بندی شد:

-         فراهم نمودن امکان تعاملی بین مدیران دانشگاه ها و دانشکده ها

-         فراهم نمودن امکان گرفتن رساله دانشجویی با اساتید سایر گروه ها

-         امکان گرفتن واحد با اساتید سایر گروه ها

-         تجدید نظر در شیوه جذب دانشجوی ارتباطات

-         نشر کتب سالانه ارتباطات و انتشار رساله های برتر و تشویق دانشجویان

-         داوری کتب اساتید

-         تجدید نظر در سرفصل دروس


+ درود بر شما. روابط عمومی به زبان آدمیزاد با ادامه معرفی نرم افزار جامع روابط عمومی بروزه!


+ درود بر شما. روابط عمومی به زبان آدمیزاد با ادامه معرفی نرم افزار جامع روابط عمومی بروز شد.


+ درود بر شما. روابط عمومی به زبان آدمیزاد با ادامه معرفی نرم افزار جامع روابط عمومی بروز شد.


+ برای آشنایی با نرم افزار جامع روابط عمومی سری به روابط عمومی به زبان آدمیزاد بزنید.


+ درود بر شما. اگر مایلید بدانید چقدر در روابط عمومی قوی هستید سری به روابط عمومی به زبان آدمیزاد بزنید.


+ به سهامداران خود احترام بگذارید. به آنان نشان دهید که متشخص و امین هستید!


+ تا کنون همه از مشتری مدار گفته اند. سری به روابط عموی به زبان آدمیزاد بزنید و این بار از سهام دار مداری بشنوید.


+ صاحب سهم را مشتری و هواخواه موسسه سازید (1) با افزایش تعدا صاحبان سهام است که می توان دموکراسی اقتصادی را بر پایه های محکم استوار نمود.ادامه...


+ در دنیای تبلیغات خودخواه نباشید. تنها تبلیغات سازمان خود را پیش نبرید گاهی حمایت تبلیغات سازمان های غیرانتفاعی بیشتر به شما کمک خواهد کرد.(اصلاعات بیشتر در روابط عمومی به زبان آدمیزاد)


+ گاهی ممکن است برنامه ای را با زحمات و هزینه زیاد دنبال کنید بدون به دست آوردن کوچکترین نتیجه.پس همیشه برنامه های خود را ارزیابی کنید. سری به روابط عمومی به زبان آدمیزاد بزنید تا با نمونه ای از این مشکل آشنا شوید.






طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ