یکی از موضوعات مهم روابط عمومیها در جامعه اطلاعاتی، مدیریت اطلاعات است طرح بحث مدیریت اطلاعات در روابط عمومی اساسا تجلی نگرش مسئولان و واقع گرایانه به عصر ارتباطات و اطلاعات و جامعه اطلاعاتی است. اکنون سازمانها و مؤسسات به خوبی دریافتهاند که حفظ موقعیتشان چه در بهبود سازمانی و چه در جهت توسعه معقول و مناسب فعالیتها بدون بهرهگیری از استراتژیها و راهبردهای علمی و عملی مدیریت اطلاعات ممکن نخواهد بود.
بسیاری از سازمانها برای اینکه از فن آوری اطلاعات به شیوهای اثر بخش و موفقیتآمیز استفاده بهرهبرداری نمایند دو پست جدید ایجاد کردهاند:
1ـ مدیریت ارشد اطلاعات 2ـ مدیریت ارشد فنآوری
مدیر ارشد اطلاعات با مدیر ارشد فن آوری همکاری مینماید تا به سازمان اطمینان داده شود که اطلاعات لازم برای تدوین اجرا و ارزیابی برنامهها، در هر زمان که مورد نیاز باشد در دسترس خواهد بود. این افراد مسئولیت ایجاد پایگاههای اطلاعاتی گردآوری اطلاعات به روز کردن و نگهداری آنها را بر عهده دارند. همچنین مدیر ارشد فنآوری یک متخصص در رایانه است و بیشتر به جنبههای فنی اطلاعات توجه مینماید، مانند تهیه دادهها، پردازش آنها، به کارگیری سیستمهای پشتیبان تصمیم گیری و خرید و تهیه نرمافزار و سختافزارهای لازم از طری دیگر امروزه بحث مدیریت مدارک اسناد، اطلاعات غیر مدون و پراکنده اطلاعات غیر کتبی نظیر پیامهای صوتی، نمودارها و نقشهها، عکسها و تصاویر ماهوارهای و جداول آماری و نظایر آنها ذهن متخصصان را سخت مشغول ساخته است. یکی دیگر از پیامدهای انتصاب اطلاعات ـ در نتیجه رشد غیر قابل تصور اطلاعات ـ انفجار اطلاعات میباشد این معضل تمامی مراحل اطلاعاتی اعم از گردآوری، سازماندهی و اشاعه را در بر میگیرد. اطلاعات به اندازهای متراکم و متکثرشده که برخی از متخصصان از آن به عنوان آلودگی اطلاعاتی یاد میکنند با این مقدمه مدیریت اطلاعات را میتوان را میتوان اینگونه تعریف کرد: به کارگیریاصول مدیریت برای فراهم آوردن سازماندهی، کنترل، اشاعه و کاربرد اطلاعات به منظور اجرای موثر و کارآمد در سازمان و موسسات مدیریت اطلاعات با چند مقوله ارزشی سروکار دارد، از جمله کیفیت، مالکیت استفاده و امنیت اطلاعات در مورد عملکرد سازمانها و نهادها در حقیقت مدیریت اطلاعات تمامی فرآیندهای اطلاعاتی اعم از دریافت، ذخیرهسازی اشاعه و فناوری را در بر میگیرد. نقش مدیریت اطلاعات در جامعه امروزه به گونهای است که میتوان ادعا کرد مهمترین عوامل پیشرفت کشوهای به اصطلاح شمال در راستای توسعه اجتماعی اقتصادی و فرهنگی توجه روزافزون به موضوع مدیرت اطلاعات است.