سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مدیر وبلاگ
 
روابط عمومی به زبان آدمیزاد
این تارنما میعادگاهی است برای تمامی علاقمندان به مباحث روابط عمومی، مدیریت، خلاقیت، راهکارهای کسب موفقیت، کارآفرینی و ...؛ اگر ارایه کننده کالا و خدمات هستید، اگر وبلاگ نویسید یا به هر روش دیگری به اشاعه افکار خود می پردازید سری به ما بزنید: کلیه افراد علاقمند می توانند در یک دوره یک ماهه آزمایشی با وبلاگ "روابط عمومی به زبان آدمیزاد" (مهر 84) همکاری نمایند در صورت احراز شرایط با ما خواهید ماند. افراد غیر فعال و یا فعال در زمینه غیر مرتبط حذف خواهند شد.
نویسندگان وبلاگ
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 481
بازدید دیروز : 130
کل بازدید : 859914
کل یادداشتها ها : 350
خبر مایه

موسیقی


آیا ‌هنر ‌نقاشی، مخاطبان‌ خود ‌را از‌ دست‌ داده ‌است؟
آیا براستی نقاشی مخاطب خود را از دست داده است؟ آیا براستی ذائقه مردم ایران که بی‌شک در روزگارانی هنرمندترین و هنردوست‌ترین مردم تمام دنیا بوده‌اند، در مواجهه با هنر تغییر یافته است؟
هنر نقاشی در نگاهی کلی، هنری با لایه‌هایی درونی و گاهی پیچیده و ساخته و پرداخته ذهن نقاش با تمام ابهام و ایهام‌های خاص خود است. در یک هنر فرهیخته که با کشف، شهود و احساس‌های عالی قابل دریافت است، بر سر نحوه فهم و چگونگی دریافت آن میان مخاطبان بحث و جدل رخ می‌دهد.
در نقاشی ممکن است برداشت‌های فردی یا فردیت ویژه و انحصاری هنرمند، موجب خلق اثر و گاه پاسخگویی به یک نیاز اجتماعی و مردمی موجب خلق اثر شود. از این منظر، هنرهای تجسمی به طور عام و هنر نقاشی به طور خاص رسالتی ارتباطی، اجتماعی و رسانه‌ای به عهده دارند.

بارها شنیده یا خوانده‌ایم که می‌گویند ممکن است اثری هنری در زمانه خودش یا حتی در یک مقطع زمانی به طور کامل درک نشود. حتی خوانده‌ایم که لزومی ندارد یک اثر هنری خودش را باز کند. می‌گویند یک اثر هنری اصلا باز نیست. ممکن است با لایه اول آن بسرعت ارتباط برقرار کرد، اما خطاست که فکر کنیم همه اثر هنری همان لایه اول آن است. می‌گویند براساس درک و شعور و نیروی فهم مخاطب، یک اثر بر او رخ می‌نماید یا مستور می‌ماند. می‌گویند وظیفه مخاطب است که سعی کند بداند و آدم با فرهنگی شود تا لیاقت درک اثر هنری را کسب کند.
تمام این گفته‌ها به نظر درست می‌آید، ولی با توجه به شرایط زندگی در سده جدید، آیا می‌توان از مردم عادی جامعه انتظار درک و ارتباط مستقیم با نقاشی را داشت؟ دریافت و پذیرش یک اثر پس از قرن‌ها و با ظهور زمینه‌های کاملا متفاوت فرهنگی چگونه میسر است؟ آن هم در شرایطی که دیگر میثاق‌های مشترک، رمزها و علایم آشنا میان تولیدکننده اثر و دریافت‌کننده اثر وجود ندارد.
دیگر در این زمانه مردم ما کمتر نقاشی‌های سنتی ایرانی با تمام المان‌های آن را می‌بینند؛ زیرا تولید این گونه آثار نیز کمتر شده است و شاید انگشت شمار باشند نقاشانی که آثاری را تولید کنند که با المان‌های فرهنگی ایرانی رابطه مستقیمی داشته باشند.
برای نقاش زمان‌های گذشته ایرانی که مردم با کارهایش راحت‌تر ارتباط برقرار می‌کردند، تولید اثر در برهه‌ای رخ داده که دارای ساز و کار و منطق و سلیقه ویژه خود بوده و بر بستری بالیده که کمتر نشانه‌ای از آن در دوران کنونی فراهم است.
ایران کشوری است که شرایط فرهنگی خاصی بر آن حاکم است. از طرفی واضح به نظر می‌رسد که نقاشی به عنوان یک رسانه معتقد به چارچوب‌های معینی باشد و معیارهای معتبری را رعایت کند، ولی به نظر می‌رسد مردم عادی بسیار کمتر با آن ارتباط برقرار کنند.
بسیاری از هنرمندان معتقدند بحران مخاطب در هنر ایران، بویژه نقاشی وجود دارد؛ هرچند برخی نیز بحث هنر برای هنر را پیش می‌کشند تا پاسخی به بی‌انگیزه بودن مردم برای درک آثار هنری بدهند.
فرانسیس پونژ جمله معروفی دارد. این که «من می‌گویم، تو حرف مرا می‌فهمی، پس ما هستیم.» پس هنر بی‌مخاطب معنی ندارد. این جمله پونژ استمداد او برای قرار گرفتن در دنیای بدون بحران مخاطب را می‌رساند.
بسیاری معتقدند در مواجهه با نقاشی، وظیفه برقراری ارتباط به عهده مخاطب است و اوست که باید تلاش کند تا با اثر هنرمند نقاش ارتباط برقرار کند و برخی نیز بر این باورند که نقاش موفق کسی است که آثارش گویا و قابل فهم برای مخاطبان عام است.


+ درود بر شما. روابط عمومی به زبان آدمیزاد با ادامه معرفی نرم افزار جامع روابط عمومی بروزه!


+ درود بر شما. روابط عمومی به زبان آدمیزاد با ادامه معرفی نرم افزار جامع روابط عمومی بروز شد.


+ درود بر شما. روابط عمومی به زبان آدمیزاد با ادامه معرفی نرم افزار جامع روابط عمومی بروز شد.


+ برای آشنایی با نرم افزار جامع روابط عمومی سری به روابط عمومی به زبان آدمیزاد بزنید.


+ درود بر شما. اگر مایلید بدانید چقدر در روابط عمومی قوی هستید سری به روابط عمومی به زبان آدمیزاد بزنید.


+ به سهامداران خود احترام بگذارید. به آنان نشان دهید که متشخص و امین هستید!


+ تا کنون همه از مشتری مدار گفته اند. سری به روابط عموی به زبان آدمیزاد بزنید و این بار از سهام دار مداری بشنوید.


+ صاحب سهم را مشتری و هواخواه موسسه سازید (1) با افزایش تعدا صاحبان سهام است که می توان دموکراسی اقتصادی را بر پایه های محکم استوار نمود.ادامه...


+ در دنیای تبلیغات خودخواه نباشید. تنها تبلیغات سازمان خود را پیش نبرید گاهی حمایت تبلیغات سازمان های غیرانتفاعی بیشتر به شما کمک خواهد کرد.(اصلاعات بیشتر در روابط عمومی به زبان آدمیزاد)


+ گاهی ممکن است برنامه ای را با زحمات و هزینه زیاد دنبال کنید بدون به دست آوردن کوچکترین نتیجه.پس همیشه برنامه های خود را ارزیابی کنید. سری به روابط عمومی به زبان آدمیزاد بزنید تا با نمونه ای از این مشکل آشنا شوید.






طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ