لاکی استرایک
ادوارد برنیز (آغازگر آموزش روابط عمومی در ایران) را به دلیل نوآوری هایش در این زمینه، همه به عنوان "پدر روابط عمومی" می شناسند. یکی از معروف ترین برنامه های وی که بر می گردد به اوایل دهه 1900، قرار دادن لاکی استرایک، یکی از انواع گوناگون سیگار، در جایگاه نخست، بین سیگارهای مخصوص خانم ها بود. (در نظر بگیرید این کار قبل از کشف خاصیت سرطان زایی توتون بود.)
لاکی استرایک، در سال 1871، به وسیله آر. اِی. پترسون در ریچموند، ویرجینیا بنیان گذاری شد. وجه تسمیه لاکی استرایک کاری بود که معدنچیان در دورانی که تب کشف طلا بالا گرفته بود، پس از کشف طلا می کردند– "اعتصاب خوش اقبالانه" [لاکی استرایک]. برنی متوجه شد قسمت اعظم فروش سیگار در آن زمان، عمومی یا مردانه بود. با دادن عنوان سیگار مخصوص خانم ها به لاکی استرایک، وی امیدوار بود بیش از نیمی از کل بازار فروش را در دست بگیرد.
در آن دوران، خانم ها فقط می توانستند درخانه سیگار بکشند؛ البته، اگر اصلا اجازه این کار را داشتند- و بدون شک، در مکان های عمومی مجاز به این کار نبودند. مطالعه ی تحقیقاتی که به وسیله برنی، به نمایندگی از طرف لاکی استرایک انجام شد، نشان داد خانم ها سیگار کشیدن در مکان های عمومی را نشانه ی آزادی می دانستند. برنی در برنامه روابط عمومی خود، لاک استرایک را به عنوان "مشعل آزادی" خانم های آمریکا معرفی کرد.
اریک یاوربوم- باب بلای- روابط عمومی به زبان آدمیزاد