سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مدیر وبلاگ
 
روابط عمومی به زبان آدمیزاد
این تارنما میعادگاهی است برای تمامی علاقمندان به مباحث روابط عمومی، مدیریت، خلاقیت، راهکارهای کسب موفقیت، کارآفرینی و ...؛ اگر ارایه کننده کالا و خدمات هستید، اگر وبلاگ نویسید یا به هر روش دیگری به اشاعه افکار خود می پردازید سری به ما بزنید: کلیه افراد علاقمند می توانند در یک دوره یک ماهه آزمایشی با وبلاگ "روابط عمومی به زبان آدمیزاد" (مهر 84) همکاری نمایند در صورت احراز شرایط با ما خواهید ماند. افراد غیر فعال و یا فعال در زمینه غیر مرتبط حذف خواهند شد.
نویسندگان وبلاگ
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 9052
بازدید دیروز : 2684
کل بازدید : 680992
کل یادداشتها ها : 350
خبر مایه

موسیقی


بی شک طی دهه‌های اخیر بیشتر مردم دنیا با خواص متعددی از گیاه افسانه‌ای (غذا و دارویی) سیر آشنایی پیدا کرده‌اند که از جمله این اثرهای درمانی آن عبارتند از: کاهندگی فشار خون، کاهندگی کلسترول خون، کاهندگی قند خون، کاهندگی غلظت خون، ضد‌گرفتگی عروق قلبی و مقوی قلب و...؛ هر چند که تردیدی در درستی چنین اثراتی برای گیاه معجزه آسای سیر نیست.   ...

این گیاه همچنین دارای عملکرد مؤثر و اثبات شده ضد‌سرطانی، ضد‌میکروب قوی علیه باکتری‌های بیماریزا، ضد‌انگلی (کرم‌های آسکاریس، قلابدار، کرمک) و ریارد یا آمیب، ضد‌رماتیسم، ضد‌قارچ (‌آفت دهانی، کچلی، پوستی)، ضد‌سم، مقوی معده و محافظ کبد، ضد‌درد، ضد‌حشره و مقوی میل جنسی نیز هست.

سیر به سبب داشتن اثراتی همچون ضد‌احتقانی، خلط آور، ضد‌اسپاسم، محرک دستگاه ایمنی بدن و اثر ضد‌ویروسی از دیر باز برای درمان بیماری‌های حاد و مزمن عفونی و غیرعفونی ریوی به کار می‌رود. حکیم ابن سینا از این گیاه برای درمان سل ریوی، آسم مزمن و برونشیت بهره می‌جسته است.

خاصیت ضد‌ویروسی سیر روی چندین نوع ویروس بیماریزای خطرناک به اثبات رسیده است؛ از جمله آنفلوانزا، تبخال و... . از آنجایی که اثر ضد‌ویروسی سیر ابتدا به سبب اثر گذاری مستقیم ترکیبات مؤثره عصاره آن صورت می‌گیرد سیر قادر خواهد بود به‌طور غیرانتخابی، سویه‌های متنوع‌تری از ویروس آنفلوانزا را مورد حمله قرار دهد.بیشتر این تاثیرات درمانی سیر، نه تنها در انسان بلکه در دام‌ها و حیوانات خانگی نیز قابل اعمال است.

همگی این واکنش‌های شگفت انگیز درمانی سیر بر طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها، مرهون مواد مؤثره شامل ترکیبات گواردی اسانسی (گلی کوزیدهای سولفوره که مسئول بوی آن نیز هست)، ویتامین‌ها به‌ویژه نوع C، E و بتاکاروتن و نیز آنزیم‌هایی همچون پراکسیداز، میروزیناز و گلوکوسینولاز است.

از آنجایی که خواص اصلی درمانی سیر مربوط به مواد گوگردی آن است، بنابراین اعمال هرگونه واکنش خارجی همچون حرارت، ترشی و... که به‌طور مستقیم خود این مواد گوگردی را نابود سازد، یا به‌طور غیرمستقیم آنزیم‌های فعال‌کننده این ترکیبات مؤثره گوگردی را تحت‌تأثیر قرار دهد می‌تواند در کاهش قدرت عملکرد درمانی سیر مؤثر باشد.
چون مواد مؤثره سیر در اثر له شدن و تحولات آنزیمی متعاقب آن روی مواد گوگردی فعال می‌شود، بنابراین بلعیدن حبه نجویده آن، یا خشک کردن غیراصولی آن می‌تواند مانع بروز اثر درمانی چشمگیر گیاه شود.

هر چه بوی سیر بیشتر باشد، نشان دهنده بیشتر بودن مواد گوگردی آن در نتیجه اثرات به‌مراتب قوی‌تر آن است. مصرف مرتب روزانه حداقل 5-3 گرم سیر برای جلوگیری از بروز بیماری‌های قلبی – عروقی لازم است. برای تخفیف بوی دهان متعاقب مصرف سیر می‌توان بعداز خوردن آن از گشنیز، جعفری، سیب، برگ کاهوی تازه و یا سکنجبین استفاده کرد.اگر چه این‌گونه خواص سیر که در بالا گفته شده طی صدها و هزارها سال تجربه حیات بشری، آزموده و به اثبات رسیده است، ولی در مراکز پژوهشی دانشگاهی معتبر و بزرگ دنیا در 50 سال اخیر، بسیاری از این خواص به‌روش‌های مدرن به بوته آزمایش و پژوهش گذاشته شده و مهر تایید گرفته‌اند.

در همین راستا ما نیز به اتفاق گروه همکار در مطالعات تجربی خود در دانشگاه پزشکی تهران تعداد زیادی از خواص قلبی- عروقی، ضد‌میکروبی، ویروسی، قارچی، ضد‌سرطانی، ضد‌رماتیسمی، پوستی و... در قالب پژوهش‌های آزمایشگاهی، حیوانی و انسانی آن‌را آزموده و ادعاهای منابع طب سنتی درخصوص گیاه سیر را به اثبات رسانده‌ایم.

البته می‌توان گفت در زمان اعلام همه‌گیر‌ی‌های اینچنینی در جهان که امکان در اختیارگذاری مقادیر زیادی داروی تولیدی پیشگیری و درمان‌کننده برای خیل بزرگ جمعیت جهانی آن هم در مدت کوتاه عملا میسر نیست، می‌توان با مراجعه به ذخایر دانش کهن که حاصل تجربیات گرانقدر بشری طی قرون و اعصار است و توصیه آن از طریق رسانه‌ها از بعد فاجعه آمیز این‌گونه رخدادها کاست.

لازم به ذکر است از دیگر فرآورده‌های طبیعی مؤثر در بیماری‌ آنفلوانزا، گیاهان آویشن و زنجبیل و دارچین و نیز عسل طبیعی است.

شیوع آنفلوآنزای خوکی در 30 کشور/ مرگ 61 نفر در دنیا
سازمان جهانی بهداشت خبر داد: ویروس آنفلوآنزای A/H1N1 تاکنون در 30 کشور شیوع یافته و جان 61 بیمار را گرفته است. سازمان جهانی بهداشت در تازه ترین آمار خود شمار موارد مبتلا به آنفلوآنزای خوکی را پنج هزار و 251 نفر در مجموع 30 کشور اعلام کرد. تاکنون 61 مورد در اثر این بیماری جان خود را از دست داده اند.

در مکزیک دو هزار و 59 مورد به این ویروس آلوده شده اند که تاکنون 56 مورد از این تعداد جان باخته اند. در اتحادیه اروپا، تاکنون 210 مورد بیماری تائید شده و برای اولین بار در فنلاند نیز دو مورد بیمار به ثبت رسیده است.

براساس گزارش رویترز، همچنین در آمریکا شمار بیماران به سه هزار و 9 مورد افزایش یافته و این ویروس تاکنون در 43 ایالت این کشور گسترده شده است. مرکز کنترل و پیشگیری بیماریها در آتلانتا تعداد قربانیان ویروس A/H1N1 در این کشور سه مورد را اعلام کرد.

بیشترین تعداد موارد این بیماری در ایالت ایلینویز با 554 مورد به ثبت رسیده است.


+ درود بر شما. روابط عمومی به زبان آدمیزاد با ادامه معرفی نرم افزار جامع روابط عمومی بروزه!


+ درود بر شما. روابط عمومی به زبان آدمیزاد با ادامه معرفی نرم افزار جامع روابط عمومی بروز شد.


+ درود بر شما. روابط عمومی به زبان آدمیزاد با ادامه معرفی نرم افزار جامع روابط عمومی بروز شد.


+ برای آشنایی با نرم افزار جامع روابط عمومی سری به روابط عمومی به زبان آدمیزاد بزنید.


+ درود بر شما. اگر مایلید بدانید چقدر در روابط عمومی قوی هستید سری به روابط عمومی به زبان آدمیزاد بزنید.


+ به سهامداران خود احترام بگذارید. به آنان نشان دهید که متشخص و امین هستید!


+ تا کنون همه از مشتری مدار گفته اند. سری به روابط عموی به زبان آدمیزاد بزنید و این بار از سهام دار مداری بشنوید.


+ صاحب سهم را مشتری و هواخواه موسسه سازید (1) با افزایش تعدا صاحبان سهام است که می توان دموکراسی اقتصادی را بر پایه های محکم استوار نمود.ادامه...


+ در دنیای تبلیغات خودخواه نباشید. تنها تبلیغات سازمان خود را پیش نبرید گاهی حمایت تبلیغات سازمان های غیرانتفاعی بیشتر به شما کمک خواهد کرد.(اصلاعات بیشتر در روابط عمومی به زبان آدمیزاد)


+ گاهی ممکن است برنامه ای را با زحمات و هزینه زیاد دنبال کنید بدون به دست آوردن کوچکترین نتیجه.پس همیشه برنامه های خود را ارزیابی کنید. سری به روابط عمومی به زبان آدمیزاد بزنید تا با نمونه ای از این مشکل آشنا شوید.






طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ