درزمان جنگ دوم، وزارت خزانه داری آمریکا ما را مامور کرد که درباره اثر انتشار یک مجله نفیس از طرف آن وزارتخانه در مردم تحقیق کنیم و ببینیم این مجله با مطالب خود چقدر در اذهان عمومی رخنه و نفوذ کره است. نظر عمده خزانه داری از انتشار مجله ترغیب و تشویق مردم به خرید اوراق قرضه جنگ بود. نام مجله "آمریکای ما" بود و خزانه داری دو شماره از آن را چاپ کرده و برای 25 میلیون خانواده فرستاه بود. خزانه داری تدارک دیده بود که شماره های متوالی از آن چاپ و توزیع کند. لیکن هنوز شماره سوم مجله از چاپ بیرون نیامده بود که یک نفر در خزانه داری پیشنهاد کرد که بهتر است تحقیقی درباره اثر مجله در میان مردم بعمل آید و معلوم گردد که دریافت کنندگان مجله کدام قسمت ها را از مجله می خوانند و کدام یک از عکس های مجله در ذهن آنها اثر گذاشته است.
برای تهیه جواب این سوال ها ما به 650 خانواده در شهر بالتیمور سرزدیم ما این خانواده ها را با نهایت دقت بنحوی که معرف و نماینده تمام شهر باشند انتخاب کرده بودیم و حتی از اداره پست نیز استفسار کرده و اطمینان حاصل نموده بودیم که اداره پست در توزع مجله مراقبت تمام داشته و هر یک از این 50 خانواده دو شماره از مجله "آمریکای ما" را در صندوق پست خود دریافت داشته بودند.
نتایجی که از این تحقیق بدست ما آمد به این شرح است. وقتی که ما یک نسخه از مجله را به این خانواده ها نشان دادیم 83% آنها اظهار داشتند که مجله را تا کنون ندیده اند. از کسانی که اظهار داشتند مجله را دریافت کرده اند یک سوم آنها اظهار نمودند که آن را نخوانده اند. از کسانی که مجله را دریافت کرده و مطالبی از آن خوانده بودند تقریبا دو سومشان نتوانستند به یاد بیاورند که آن مطالب راجع به چه موضوعی بوده است.
شماره سوم مجله هرکز از چاپ بیرون نیامد.
منبع: جزوه درسی اصول روابط عمومی، دکتر حسین افخمی، سال تحصیلی 87-88، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشکده علوم اجتماعی، گروه ارتباطات اجتماعی، دوره کارشناسی.