مدیر وبلاگ
 
روابط عمومی به زبان آدمیزاد
این تارنما میعادگاهی است برای تمامی علاقمندان به مباحث روابط عمومی، مدیریت، خلاقیت، راهکارهای کسب موفقیت، کارآفرینی و ...؛ اگر ارایه کننده کالا و خدمات هستید، اگر وبلاگ نویسید یا به هر روش دیگری به اشاعه افکار خود می پردازید سری به ما بزنید: کلیه افراد علاقمند می توانند در یک دوره یک ماهه آزمایشی با وبلاگ "روابط عمومی به زبان آدمیزاد" (مهر 84) همکاری نمایند در صورت احراز شرایط با ما خواهید ماند. افراد غیر فعال و یا فعال در زمینه غیر مرتبط حذف خواهند شد.
نویسندگان وبلاگ
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 7
بازدید دیروز : 545
کل بازدید : 906147
کل یادداشتها ها : 350
خبر مایه

موسیقی


چند دیدگاه دکتر شریعتی  از کتاب علی حقیقتی بر گونه اساطیر و سخنرانی های ارشاد:‏

دیدگاه نخست

علی حقیقتی بر گونه اساطیر

دکتر شریعتی در مورد تفاوت سبک رهبری علی (ع) با سایر رهبران معتقد است: همه رهبران اول انقلابی اند و بعد محافظه کار می شوند  اما علی (ع)  اول محافظه کار بود و بعد از به قدرت رسیدن تا زمان شهادت انقلابی.

از نظر وی  زندگی علی (ع) مشتمل سه دوره است :

1- یار پیامبر در مکتب سازی دوره استقرار در مکه که بیشتر مرحله فردسازی بوده است. 2- یار پیامبر در ساختن یک جامعه اسلامی در مدینه که این نقش جامعه سازی است. 3- مرحله ای که به قدرت می رسد و عدالت ساز است و در راه این ساختار از همه چیزیش حتی از آینده فرزندانش نیز مایه می گذارد.

نتیجه ای  که از این سه دوره زندگی علی (ع) می توان گرفت این است: علی یعنی انسان ساز، جامعه ساز، عدالت گستر و این یعنی بهترین روش برای زندگی فردی و اجتماعی در جهت بهبود وضعیت انسانیت و استقرار عدالت. 

 دیدگاه دوم

تهاجم فرهنگی

تهاجم فرهنگی ریشه اقتصای دارد و با توجه به این گفته دکتر شریعتی به این نکته پی می بریم که  در واقع با همه پیشرفت ها، تمامی تلاش بشر متمدن امروز نیز مانند انسان بدوی ریشه در مسایل اقتصادی دارد و این یعنی بر مدار صفر چرخیدن.

برای مثال دکتر شریعتی موضوع لوازم آرایشی را می کند و در این باره می افزاید: اروپا از قرن 15 صنعتی شد است و در قرن 18 تولیدات خود را چنان افزایش داده است که در حریم مرزهای خود دیگر مشتری ندارد و باید آسیا و آفریقا را مصرف کننده کالاهای خود کند. در این میان زن آسیایی یا افریقایی همچنان از زینت ها و آرایش های سنتی استفاده می کند. پس ابتدا سعی می شود که فرهنگ او تغییر پیدا کند تا زمینه برای استفاده این کالای نامناسب با شرایط زندگی و فرهنگ او فراهم شود. این موضوع در مورد اتومبیل یا هر کالای وارداتی جدیدی صدق می کند. این شرکت ها تا حدی نیاز به این موضوع دارند که از جامعه شناسان برای بازاریابی استفاده می کنند. و در سطوح کلان حتی دولت مردان سیاسی نیز وارد عرصه می شوند. پس بحث تهاجم فرهنگی به ظاهر یک بحث سیاسی اما در باطن همان موضوع پیچیده اقتصاد را در بر می گیرد که ریشه جنگ ها و فسادهای بسیاری است و زنگ و بوی سیاسی دارد.

 دیدگاه سوم

آینده علم 

این بخش به دیدگاه دکتر شریعتی در مورد آینده علم می پردازد و عقیده او بر این است که اولا تاریخ یک موضوع صرفا مربوط به گذشته نیست بلکه بستری است که مدام در جریان است و می توان گفت که بعضی مسایل تکراری را می توان با استناد به آن پیش بینی کرد. مثلا در قرون وسطی دانشمندانی مانند گالیله که دانش صرفا علمی داشتند نخبه بودند و علمای دین روشنفکر. ولی در حدود قرن 18 در روشنفکران، تفکر علمی جدای از مذهب شکل گرفت و اکنون زمان نخبه های مذهبی فوق علمی است. یعنی آنان که دین را مانند تاریخ موضوعی  مربوط به گذشته نمی دانند بلکه آن را مجموعه قوانینی برای زندگی در همه زمان ها می دانند و این مذهب با مذهبی که به ارث می بریم متفاوت است. در این حالت انسانی که به این درجه می رسد که مذهب موروثی را بدور می اندازد و حتی برای مدتی نسبت به دین بی اعتقاد می شود و سپس از ابتدا با تعقل و تفسیرها منطقی، دین و شخصیت های دینی را می شناسد. مثلا علی را به گونه ای می شناسد که می فهمد این علی به چه دردی در جامعه امروز می خورد(این درست شبیه کاری است که پدر دکتر انجام دادند و تفسیر نوین قرآن را بر مبنای شرایط و وقایع روز – حتی مسایل سیاسی- تالیف کردند) . به طور کلی  از نظر دکتر چنین افرادی روشنفکران نسل آینده را تشکیل می دهند.

 دیدگاه چهارم

دکتر شریعتی بحثی زیبا در مورد تشیع علوی و صفوی دارد و به مقایسه این دو می پردازد  و عمیق بودن و منطقی بودن اعتقاد راستین را از ویژگی های  تشیع علوی بر می شمارد. و به اعتقاد او، این که علی (ع) است که اهل سنت است و سنت پیامبر را حفظ می کند نه عمر که سعی در تحریف  آن داشته است  و حتی این اصطلاح نام اهل سنت نهادن بر پیروان خلفا را رد می کند...


+ درود بر شما. روابط عمومی به زبان آدمیزاد با ادامه معرفی نرم افزار جامع روابط عمومی بروزه!


+ درود بر شما. روابط عمومی به زبان آدمیزاد با ادامه معرفی نرم افزار جامع روابط عمومی بروز شد.


+ درود بر شما. روابط عمومی به زبان آدمیزاد با ادامه معرفی نرم افزار جامع روابط عمومی بروز شد.


+ برای آشنایی با نرم افزار جامع روابط عمومی سری به روابط عمومی به زبان آدمیزاد بزنید.


+ درود بر شما. اگر مایلید بدانید چقدر در روابط عمومی قوی هستید سری به روابط عمومی به زبان آدمیزاد بزنید.


+ به سهامداران خود احترام بگذارید. به آنان نشان دهید که متشخص و امین هستید!


+ تا کنون همه از مشتری مدار گفته اند. سری به روابط عموی به زبان آدمیزاد بزنید و این بار از سهام دار مداری بشنوید.


+ صاحب سهم را مشتری و هواخواه موسسه سازید (1) با افزایش تعدا صاحبان سهام است که می توان دموکراسی اقتصادی را بر پایه های محکم استوار نمود.ادامه...


+ در دنیای تبلیغات خودخواه نباشید. تنها تبلیغات سازمان خود را پیش نبرید گاهی حمایت تبلیغات سازمان های غیرانتفاعی بیشتر به شما کمک خواهد کرد.(اصلاعات بیشتر در روابط عمومی به زبان آدمیزاد)


+ گاهی ممکن است برنامه ای را با زحمات و هزینه زیاد دنبال کنید بدون به دست آوردن کوچکترین نتیجه.پس همیشه برنامه های خود را ارزیابی کنید. سری به روابط عمومی به زبان آدمیزاد بزنید تا با نمونه ای از این مشکل آشنا شوید.






طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ