سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مدیر وبلاگ
 
روابط عمومی به زبان آدمیزاد
این تارنما میعادگاهی است برای تمامی علاقمندان به مباحث روابط عمومی، مدیریت، خلاقیت، راهکارهای کسب موفقیت، کارآفرینی و ...؛ اگر ارایه کننده کالا و خدمات هستید، اگر وبلاگ نویسید یا به هر روش دیگری به اشاعه افکار خود می پردازید سری به ما بزنید: کلیه افراد علاقمند می توانند در یک دوره یک ماهه آزمایشی با وبلاگ "روابط عمومی به زبان آدمیزاد" (مهر 84) همکاری نمایند در صورت احراز شرایط با ما خواهید ماند. افراد غیر فعال و یا فعال در زمینه غیر مرتبط حذف خواهند شد.
نویسندگان وبلاگ
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 4372
بازدید دیروز : 9107
کل بازدید : 685419
کل یادداشتها ها : 350
خبر مایه

موسیقی


در آستانه انتخابات نیازی را که می توان در جامعه جهت ارسال اطلاعات بصورت شفاف در اختیار جامعه قرار داد را حس می کنیم و کسانی می توانند این مسوولیت را بر عهده بگیرند که در این زمینه متخصص باشند و کسانی نیستند بجزء روابط عمومی ها، روابط عمومی سیاسی به عنوان یک شاخه در دانش و حرفه روابط عمومی  قرن بیست و یکم دارای اهمیت بسیاری است، لذا می توان در اینجا به اهداف مهم ذیل اشاره کرد:

 روابط عمومی سیاسی و انتخابات در ایران :

روابط عمومی مدون و برنامه ریزی شده یکی از ابزارهای قوی مدیریت افکار است. اما آنچه در رفتارهای اکثر کاندیداهای انتخاباتی به چشم می خورد بی توجهی آشکار به سازمان روابط عمومی سیاسی در عرصه انتخابات است. آشنایان به کارکردهای روابط عمومی می دانند که روابط عمومی سیاسی از سویی در جستجوی تغییرات در افکار عمومی و نحوه برخورد با مسایل انتخاباتی و فعالیتها و کنش های روزنامه نگاری است و از دیگر سوی در قبال حوادث و رخدادهایی که به شکل بالقوه برای سازمان و فرد کاندیدا نتایج منفی به همراه دارد و توان آن را با محدودیت مواجه می سازد عکس العمل نشان می دهد.

آنچه در محتوای پیامهای انتخاباتی اغلب کاندیداها مشاهده می شود حکایت از غیرحرفه ای بودن مسئولان ستادها و عدم آشنایی آنان به اصول ارتباطات و روابط عمومی دارد. به جز معدود شعارهای انتخاباتی که مقداری نزدیک به نیازها و مطالبات افکار عمومی است بقیه انگار شاعرند و شعری سروده اند غافل از اینکه افکار عمومی که در کشور پهناو ایران نیز از لایه ها و قشربندی متعدد و متنوعی تشکیل شده با این پیامها شعر مانند، نه تنها جذب نمی شود بلکه سردرگم تر نیز می شود. واژه های عشق، هوای تازه، فکر نو، هویت و ... از این جمله اند. به نظر می رسد غالب ستادهای انتخاباتی تنها وظیفه انتشار چند پوستر، بروشور و برپایی سخنرانی و تهیه فیلم و شرکت در برنامه های تلویزیونی در حوزه تبلیغات، کار دیگری بر عهده نداشته اند.

مراد از طرح این موضوع طرح این سئوال است که ستادهای انتخاباتی کاندیداها تا چه اندازه با افکار عمومی در سطح گسترده آشنایی دارند؟ چه اندازه به تحقیقات افکار عمومی مبادرت کرده و تا چه اندازه ای نیازهای مخاطبانشان را می شناسند؟ آیا با مطالبات ملت ایران از نگاه علمی آشنایی دارند؟ آیا از قبل برنامه ریزی علمی جهت ورود به حوزه افکار عمومی به عمل آورده اند؟ آیا از مدیران روابط عمومی آشنا به حوزه های ارتباطات بهره جسته یا با آنها مشورت کرده اند؟ آیا متناسب با ترکیب جمعیتی قومی، جنسی، سنی، مذهبی، تحصیلی و جغرافیایی و ... به ارائه برنامه پرداخته اند؟ آیا شعارها با علم به موارد فوق الذکر ارائه شده؟ و...

در هر حال نتیجه بعمل آمده است که در پیامها و شعارهای اکثر کاندیدادها در ایران اثری از توجه به افکار عمومی و نیازهای مردم در سطح کشور دیده نمی شود. در حقیقت فقدان روابط عمومی سیاسی در کشور کاملاً مشهود است. ستادهای انتخاباتی نقش کانونهای تبلیغاتی و مجری فعالیتهای انتشاراتی را به عهده گرفته اند که البته جا دارد کاندیداها از سازمان و ساختار تشکیلاتی روابط عمومی در ستادهای انتخاباتی بهره مند می شدند و از فنون و تکنیک های روابط عمومی در معرفی برنامه های خود استفاده لازم را به عمل می آوردند.

ادامه دارد...

منبع:

http://mazarnews.blogfa.com/post-68.aspx


+ درود بر شما. روابط عمومی به زبان آدمیزاد با ادامه معرفی نرم افزار جامع روابط عمومی بروزه!


+ درود بر شما. روابط عمومی به زبان آدمیزاد با ادامه معرفی نرم افزار جامع روابط عمومی بروز شد.


+ درود بر شما. روابط عمومی به زبان آدمیزاد با ادامه معرفی نرم افزار جامع روابط عمومی بروز شد.


+ برای آشنایی با نرم افزار جامع روابط عمومی سری به روابط عمومی به زبان آدمیزاد بزنید.


+ درود بر شما. اگر مایلید بدانید چقدر در روابط عمومی قوی هستید سری به روابط عمومی به زبان آدمیزاد بزنید.


+ به سهامداران خود احترام بگذارید. به آنان نشان دهید که متشخص و امین هستید!


+ تا کنون همه از مشتری مدار گفته اند. سری به روابط عموی به زبان آدمیزاد بزنید و این بار از سهام دار مداری بشنوید.


+ صاحب سهم را مشتری و هواخواه موسسه سازید (1) با افزایش تعدا صاحبان سهام است که می توان دموکراسی اقتصادی را بر پایه های محکم استوار نمود.ادامه...


+ در دنیای تبلیغات خودخواه نباشید. تنها تبلیغات سازمان خود را پیش نبرید گاهی حمایت تبلیغات سازمان های غیرانتفاعی بیشتر به شما کمک خواهد کرد.(اصلاعات بیشتر در روابط عمومی به زبان آدمیزاد)


+ گاهی ممکن است برنامه ای را با زحمات و هزینه زیاد دنبال کنید بدون به دست آوردن کوچکترین نتیجه.پس همیشه برنامه های خود را ارزیابی کنید. سری به روابط عمومی به زبان آدمیزاد بزنید تا با نمونه ای از این مشکل آشنا شوید.






طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ